Circulația mașinilor școlilor de şoferi din Reşiţa, restricţionată în anumite intervale orare

Primãria Reşiţa caută în permanenţã soluţii pentru decongestionarea traficului din oraş.

Primarul, Ioan Popa, a avut o discuţie inclusiv cu instructorii şcolilor de şoferi. Circulaţia acestora va fi restricţionaţă în anumite intervale orare, sau chiar înterzisă pe tronsoanele de drum din oraş unde se creează ambuteiaje.

În oraş se creează de multe ori ambuteiaje datorită elevilor de la şcolile de şoferi care se deplaseaza şi cu viteze de 10-20km/h.

Am decis împreuna cu colegul meu, domul Ciati, de la poliţia locală, să avem o discuţie astfel încât sa vedem daca gasim înţelegere şi să se evite zonele cu probleme în intervale orare 7:00-10:00 dimineaţa, 14:00-16:00 dupa-amiaza, şi dacă nu, am decis să închidem pur şi simplu pentru şcolile de şcoferi anumite tronsoane,” ne-a declarat primarul municipiului Resita, Ioan Popa.

Şcolile de şoferi au şi rute alternative pentru desfăşurarea orelor de condus, a mai spus Ioan Popa:

Cartierul Govândari l-am deschis acuma, s-a deschis Republicii pe o bandă, dar se poate circula, intracartier în Govândari, pe Făgăraşului, pe Muncii se poate circula, în zona de la Trezorerie, Finanţe, Stadion, se poate circula în afara oraşului, foarte multe zone care pot fi accesate fãrã probleme.

Tebuie să le rezolvăm şi sper cã am gãsit înţelegere la cei care conduc şcolile de şoferi.”

Începând de sãptãmâna trecutã, Bulevardul Republicii a fost redeschis pentru traficul rutier, pe o singurã bandã.

De același autor

Related Articles