Bătaie cu galerie într-un cartier reșițean

UPDATE – Ora 22.00

În urma cercetărilor efectuate după apariția în spațiul public a unor imagini în care două persoane de sex feminin au fost implicate într-o altercație, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Reșița au stabilit identitatea celor două persoane.

Este vorba despre două minore cu vârste de 14 ani, respectiv 15 ani, ambele din municipiul Reșița, aceasta din urmă agresând-o fizic pe minora de 14 ani în urma unor discuții în contradictoriu privind unele postări pe rețelele de socializare.

În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe față de minora în vârstă de 15 ani.

***

Știrea inițială

Polițiștii efectuează cercetări în cazul unei agresiuni comisă miercuri după-amiază, pe aleea Zarandului din Reșița, în care două adolescente s-au luat la bătaie.

Cum se întâmplă de obicei, cele două fete au avut galerie, iar filmul a fost postat pe rețelele de socializare. Polițiștii încearcă să identifice persoanele implicate și tragerea acestora la răspundere.

Până acum, la Poliția municipiului nu a fost depusă nici o sesizare a vreuneia dintre părțile implicate în altercație, a declarat comisarul șef Adrian Dumitru Jurjica, șeful Serviciului Cabinet din IPJ Caraș-Severin.

Reprezentanții Poliției mai spun că nu au fost primite apeluri prin numărul de urgență 112 cu privire la aspectele sesizate.

De același autor

Related Articles