[AUDIO] Aproape 800 de bilete pentru tratament balnear i-au fost repartizate Casei Județene de Pensii Caraș-Severin pentru 2023

Casei Județene de Pensii Caraș-Severin i-au fost repartizate momentan un număr de 776 de locuri de tratament balnear. Acestea sunt împărţite în 18 serii, într-o primă fază fiind disponibile cele din staţiunile: Buziaş, Covasna, Olăneşti, Moneasa, 1 Mai, Bala, Geoagiu şi Pucioasa.

” În momentul de față s-a vândut trei serii pentru hoteluri ce aparțin de Casa Națională de Pensii. La seria întâi am vândut 21 de bilete, au fost 52 repartizate. La seria a 2-a au fost 25 de bilete vândute, 42 repartizate,iar în seria a 3-a 14 din 40 de bilete repartizate. Urmează după ce se termină licitația să primim repartizarea pe județ a biletelor de tratament și în celelalte stațiuni cum sunt: Herculane, Felix,  și în stațiunile de la mare. Aceste stațiuni vor fi afișate pe site-ul instituției noastre, cât și reparțiția biletelor de tratament. De altfel, cine dorește să verifice aceste informații se află pe site-ul instituției noastre. Cererile se pot depune atât online, prin poștă cât și personal la sediul instituției, dar cu 30 de zile înainte de începerea sejurului. Stațiunile disponibile prin Casa Națională de Pensii pentru pensionari în momentul de față sunt: Buziaș, Covasna, Moneasa, 1 mai, Bala, Geoagiu, Pucioasa”, a afirmat directorul Casei de Pensii Caraș-Severin, Dorin Brăilă.

Pot beneficia de tratament balnear persoanele care dovedesc că suferă de anumite afecțiuni medicale ce necesită tratament balnear și care au calitatea de pensionar al sistemului public de pensii.

În prezent în Caraș-Severin există peste 74 de mii de pensionari.

Cele mai citite

Related Articles