Angajatori vs. șomeri. În plus, 500 de noi locuri de muncă anunțate de primarul Ioan Popa

Situaţie paradoxală pe piaţa muncii. În timp ce angajatorii se plâng că nu găsesc forţă de muncă şi nu au cu cine lucra, şomerii susţin că vor să se angajeze, dar nu au unde.

De exemplu, în municipiul Reşiţa, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Caraş-Severin anunţă 64 de locuri vacante. Firmele caută electricieni, mecanici, instalatori, strungari, lăcătuşi, confecţioneri textile, bucătari, ingineri, dar şi muncitori necalificaţi, vânzători şi ospătari.

Ultima situație pentru Caraș-Severin aici.

De asemenea, site-urile de profil sunt pline de anunţuri de angajare, iar oferta este diversificată: şoferi, curieri, agenţi de pază, personal curăţenie, operator calculator, medic dentist, contabil, inginer proiectant şi lista poate continua. Cu un simplu click poţi găsi sute de locuri de muncă atât pentru personal necalificat cât şi pentru cei cu studii superioare.

Mai mult, primarul Ioan Popa a anunţat că în municipiul Reşiţa vor fi create 500 de noi locuri de muncă. Edilul a declarat că în 2-3 săptămâni va fi semnat contractul de concesiune pentru o investiţie mare în parcul industrial. Popa a precizat că este vorba de o firmă germană care produce componente electronice pentru electrocasnice, însă deocamdată nu poate să divulge numele. Aceste investiţii vor creşte încrederea tinerilor în oraşul în care trăiesc, a adăugat Ioan Popa.

De același autor

Related Articles