Alina Stancovici – managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa a fost, din nou, demisă din funcţie

Preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Romeo Dunca a demis-o vineri, 26 mai, în urma mai multor tentative de eliberare din funcţie, pe Alina Stancovici, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Reşiţa:

Deci am semnat dispoziţia de demitere a doamnei Stancovici, am avut hotărârea consiliului de administraţie încă de la începutul lunii mai. Ni s-a cerut demiterea doamnei manager şi a întregii conduceri de acolo. Am aşteptat să tacă domnul Purea din Germania şi să completeze procesul verbal, a făcut nişte adăugări, lucrurile sunt clare, situaţia spitalului este aşa cum o ştiţi“.

Romeo Dunca a găsit deja şi un înlocuitor pentru fostul manager:

Va veni un manager cu experienţă, luni va fi aici, marţi, probabil dimineaţă se va prezenta la spital. Este o persoană care are aproximativ 10 ani de experienţă în conducerea de spitale judeţene şi care a avut un mandat din 2019 până în prezent, deci în momentul în care s-a discutat cu persoana respectivă încă era manager la un spital important. O să-l vedeţi, se numeşte Laza Mircea“.

Amintim că, Laza a condus timp de 4 ani Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva, a fost manager al Spitalului Colentina din capitală, dar și al Spitalului Județean de Urgență Ilfov.

Alina Stancovici, managerul demis al Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa nu a putut fi contactată pentru a-şi exprima punctul de vedere.

3 COMENTARII

  1. bravo…..asa trebuie schimbata viata asta in RO…cu asumare…si eliminati/eliminate non valorile!!!!!! chapeau!!!! daca am putea cona 10 de popa si vreo 2 de Dunca…..deja viata ar fi altfel!!!!! ps:..pr Popa: pune ca masinile hibrid si elecgtrice sa aibe parcare gratuita!!!!! te implor!!!!……cu asta i-ai rupt…ca in Bucuresti!!!!

Comentariile sunt închise.

De același autor

Related Articles