[AUDIO] Acuze grave aduse primarului Reşiţei. Ioan Popa neagă

526

Un cetăţean îl acuză pe primarul municipiului Reşiţa că acesta l-a agresat în această dimineață, chiar în sediul Primăriei. În acest sens a fost depusă o plângere la Poliţie şi „în acest moment se cercetează dacă faptele sunt reale”, spune purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de poliție Caraș-Severin, Cecilia Dăneț.

După ce informaţia a apărut în mass media, primarul Ioan Popa a convocat o conferinţă de presă pentru a-şi expune punctul de vedere.

Este vorba despre reprezentantul unei firme de IT din Timişoara care derulează de mai mulţi ani contracte de furnizare şi mentenanţă a serviciilor de internet cu primăria Reşiţa. Din dorinţa de a eficientiza activitatea şi a scădea din cheltuielile de peste 100.000 de lei facturate de firma respectivă, Ioan Popa spune că a avut mai multe întâlniri cu reprezentantul acesteia, dar că nu au ajuns la nici un consens. După cum a declarat  Ioan Popa, este o fire colerică şi îşi iese repede din fire, aşa că e posibil să fi ridicat glasul, dar susţine că şi persoana respectivă a ridicat tonul, a trântit scaunul şi a ieşit furios pe uşă, după ce a trântit-o şi pe aceasta.

Primarul mai spune că nu erau singuri,  doi consilieri asistând la discuţie şi care pot întări spusele sale. Persoana care a reclamat agresiunea , a fost contactată de reporterul Radio reşiţa, dar nu a răspuns.(Daniela Tudor)