Traficul rutier a fost întrerupt în această dimineață pe DN 68, între Caransebeş și Haţeg din cauza unui accident rutier. Evenimentul a avut loc la ieşirea din localitatea Toteşti către Haţeg. Un autoturism a pătruns pe contrasens şi s-a lovit frontal cu o altă maşină. În urma evenimentului, o persoană a decedat, iar o alta a fost rănită grav, ne-a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara, Bogdan Niţu. La ora 9.00, circulaţia era încă întreruptă până când vor fi finalizate cercetările la locul accidentului.

„În urma impactului, a rezultat două victime, este vorba despre doi bărbați, unul decedat, în vârstă de 69 de ani, iar cel de-al doilea bărbat este în vârstă de 43 de ani, în stare gravă. Acesta a fost descarcerat de pompieri, și transportat la spital. La fața locului au intervenit două ambulanțe, un SMURD și o ambulanță a Serviciului Județean, o autospecială de descarcerare și una de pompieri”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara, Anemona Doda.

Accidentul a avut loc în jurul orei 07:50. Un bărbat în vârstă de 69 de ani din comuna Densuş, a condus un autoturism pe DN 68, din direcţia de mers Haţeg spre Caransebeş, iar la km 65+220m, în afara localităţii Toteşti, pe o porţiune de drum în aliniament, a pătruns pe sensul opus de circulaţie, unde a intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus de un bărbat în vârstă de 42 de ani, din comuna Rîu de Mori. „În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto în vârstă de 69 de ani şi rănirea celuilalt conducător auto, care a fost transportat la Spitalul Orăşenesc Haţeg. Traficul rutier a fost restricţionat pe ambele sensuri de mers, aproximativ 40 de minute”, se arată în comunicatul Poliţiei.

(Sebastian Dragomir)

foto: ISU Hunedoara