[AUDIO] Toate localitățile din Caraș Severin au energie electrică

UPDATE: ORA 18:15

La această oră, din informaţiile primite de la dispeceratul ENEL, în Caraş-Severin, nu mai sunt localităţi nelimentate cu energie electrică.

UPDATE: ORA 15:30

Echipele de intervenţii de la ENEL au reuşit să reducă, la 3 numărul localităţilor rămase fără energie electrică. ,,Este vorba de localităţile Bozovici , Turnu Rueni cu satul Zlagna şi comuna Ramna,, ne-a declarat ofiţerul de serviciu din cadru I.S.U Semenic, maior Adrian Sorescu.

La această oră, echipele de la ENEL sunt prezente în cele trei localităţi şi se speră ca până la lăsarea serii situaţia să fie remediată.

Până duminică, 09.01.2022, la ora 10, vestul ţării se află sub atenţionare de Cod Galben de ninsori însemnate cantitativ şi viscol în zona montană înaltă.

Din cauza condiţiulor meteorologice, la ora actuală, 8 localităţi din Caraş-Severin au rămas fără energie electrică.

Avem următoarele localităţi nealimentate cu energie electrică: Oraviţa, câteva străzi, avem localitatea Bucova, localităţile Băuţar, Rusca Montană, Voislova, Bozovici, Turnu Ruieni, Borlova, Doclin şi Ramna. Cei din dispeceratul E.N.E.L ne-au spus că au echipaje în zonă, se află pentru remedierea problemelor şi probabil că vor fi remediate în câteva ore,” ne-a declarat ofiţerul de serviciu din cadru I.S.U Semenic, maior Adrian Sorescu

De același autor

Related Articles