HOROSCOP, 12 noiembrie 2015

horoscopTrigonul Venus-Pluton insufla optimism si aduce noroc in multe domenii. Se pot manifesta si predispozitii pentru schimbare, mai ales in domeniul sentimental.  Depinde de fiecare in parte daca aceste schimbari vor fi in bine sau mai putin favorabile.

Scorpion

Un amic te-a ranit profund cu ceva timp in urma, dar, dintr-o marinimie pe care nici tu nu o intelegi prea bine, te arati dispus sa-l ierti si sa-i acorzi o sansa de impacare. Daca si pe asta o strica, ar fi bine sa inchizi complet acest capitol, dar nu pica in plasa lui, pentru ca s-ar putea sa doreasca de la tine o reactie agresiva, pe care sa ti-o arunce mai apoi in carca, drept principalul motiv pentru care te-a jignit altadata, ceva de genul: vezi, acesta e cusurul tau! Fii tui cel bland, cel intelegator, cel impaciuitor, si nu-l lasa sa te enerveze si mai tare! Daca e destept, va accepta impacarea!

Sagetator

Poate chiar energia ta in exces e principalul inamic al planurilor tale, pentru ca nu o investesti in cele mai profitabile directii. In loc sa o valorifici spre proiecte de anvergura, in competitii importante pentru reputatia si pozitia ta, in lupta spre a te remarca inaintea altora si mai buni decat tine, s-ar putea s-o canalizezi spre nervozitate, cearta, razbunare. Controleaza-ti acest bagaj de energie care e mult peste puterile tale si tine cont de cei care te mai trag de maneca si-ti spun s-o lasi mai moale. Au dreptate acestia si se pare ca te cunosc foarte bine.

Capricorn

Modul unora ceva mai jucaus si mai superficial de a trata lucrurile te cam debusoleaza, pentru ca nu stii foarte bine cum sa tratezi impasul de fata. Ei iau in gluma astfel de momente, le fac sa para mai simple decat sunt in realitate. Ignora riscurile si piedicile si vor sa te influenteze si pe tine sa le privesti la fel, ca si cum ar fi floare la ureche. Poate chiar merita sa abordezi aceasta atitudine lejera, semn ca intotdeauna gandirea pozitiva te scoate din impas! Ce rost sa vezi numai probleme la tot pasul cand cu un zambet poti trece peste toate?

Varsator

Valorile cele mai importante ale relatiei de iubire pe care o dezvolti graviteaza in jurul corectitudinii. Ca e vorba de fidelitate, de sinceritate sau ca e vorba de recunoasterea adevarului asa cum este el, vei vedea ca acestea fac cel mai bine relatiei tale sentimentale si o aseaza din start pe un teren mai sigur. Cat timp aveti incredere maxima unul in celalalt si nu apare nici un motiv de suspiciune, iubirea voastra creste etapa cu etapa spre ceva care sa va inspire amandurora securitate si durabilitate.

Pesti

Esti tinut pe loc de atitudinea pesimista a celor care iti tin companie. Daca ei vad in jur doar ce-i mai rau si nu au nimic de care sa-si agate sperantele, e normal ca, empatic si impresionabil cum esti, sa aluneci si tu pe aceeasi panta descendenta. Mai bine iesi din astfel de medii, pentru ca prezenta lor nu-ti face bine, ci iti taie tot elanul pentru ce vroiai sa faci. Ei iti spun mereu ca nu se poate, ca nu e bine, ca nu va iesi nimic, si, pentru ca esti intr-o pasa emotionala hiper-sensibila la stimuli negativi, te pot trage si pe tine alaturi de ei, plangand unul pe umarul altuia.

Berbec

Tu te simti blocat intr-un impas major si, din cauza pesimismului, nu vezi nicio iesire. Cand tu esti impovarat de griji si ganduri negative, cauta ajutor din afara, deoarece ai alaturi de tine un grup de suport care poate contribui salvator pentru a te ajuta sa depasesti impasul. Nu numai ca iti ridica moralul, ci pun si umarul la problema ta, venind cu solutii practice de a rezolva totul mai repede. Totul e sa nu incepi tu sa-i respingi, sa le pui la indoiala intentiile, pentru ca ei nu ascund nimic in spatele amabilitatii lor. Chiar vor sa te ajute, dar nu cumva cel negativist esti tu?

Taur

Daca tu esti prins intr-un punct mort si simti ca nimic nu se mai misca, asculta de cineva impartial de pe margine care are pentru tine cel mai eficient stimulent. Chiar daca tu, pe moment, esti gata sa abandonezi orice lupta si sa spui ca nimic nu se mai poate face, vei vedea, prin exemplu oferit de tovarasul tau mult mai energic, ce multe solutii mai exista totusi!. Asculta-l, urmeaza-l, molipseste-te de la el, si vei vedea ca ceea ce considerai ca este un esec sau un capat de drum, e de fapt cea mai incitanta provocare pentru a demonstra ce resurse fantastice de ambitie poti avea, dar ele nu ies la iveala decat atunci cand iti este mai greu!

Gemeni

Mare grija la deciziile financiare ale acestei zile, deoarece contin o mare doza de risc. Daca nu te opresti la timp, daca nu faci calcule cu multa prudenta pe cateva zile de acum inainte, ai putea investi o suma cam mare intr-o directie complet nerentabila. Cand iti vei da seama, ar putea fi prea tarziu, dar pentru ca apar suficiente avertismente inainte de a face greseala, ar fi bine sa tii cont de ele! Cineva iti spune ca nu e bine sa cheltuiesti acum ori pentru ca poate aparea mai apoi o oferta mult mai buna, ori pentru ca iti demonstreaza prin dovezi ca nu faci altceva decat sa arunci si altadata banii pe fereastra.

Rac

Timpul se dovedeste a fi cel mai mare inamic al tau, pentru ca ai mai avea nevoie de cateva ore pentru un anumit scop si nu stii de unde sa le scoti. E o chestiune de organizare eficienta a orelor pe care le ai totusi la dispozitie, renuntand, pe cat posibil, la sarcinile care nu sunt urgente, la treburile minore care mai pot astepta, la sarcinile pe care le mai poti pasa si la altii. Iata cate solutii ar mai fi la dispozitie si, daca te folosesti de ele, vei vedea dintr-o data cat se goleste lista ta de sarcini si vei gasi acele ore de care mai ai nevoie! Incepe, deci, sa faci putina ordine prin agenda si sa dai afara ceea ce nu e obligatoriu in acest moment.

Leu

Chiar si in iubire e nevoie de ratiune, ca atare tu vei fi azi capul cel limpede care va lua decizii bune pentru amandoi. Daca partenerul traieste intr-o lume visatoare, cu fluturasi si ingerasi, indragostit lulea, revino tu un pic cu picioarele pe pamant si priveste lucrurile asa cum sunt, fara a le idealiza si a le vedea mai frumoase decat sunt! Daca amandoi ati fi la fel de orbiti de amor, ati putea scapa din vedere unele detalii importante care, mai devreme sau mai tarziu, va vor cere mai multa atentie. Tu esti cel care analizeaza azi lucrurile la rece, asezand mintea inaintea inimii, si bine faci!

Fecioara

Fii critic, ai tupeu, fii stapan pe tine, fa un pas inainte si arata la ce esti cel mai bun, fii tu insuti pentru ca e un moment in care aceste trasaturi ale tale joaca un rol esential pentru rezolvarea unei probleme. Daca ai sta modest in banca ta si ai trece cu vederea lucrurile care nu-ti convin, nu ai face altceva decat sa lasi nepriceputii sa te depaseasca. Trebuie sa arati ca nu esti dispus sa faci compromisuri ci ca ai niste principii solide de la care nu te abati si ca esti gata sa te lupti pentru a arata ca tu ai dreptate! Cu siguranta azi esti cu un pas inainte si cu un cap deasupra!

Balanta

Pentru ca in trecut ai mai avut loc un moment similar celui de acum, iti cam lipseste curajul sa mai incerci o data, ca nu cumva sa repeti aceeasi greseala de odinioara. In loc sa te temi sa actionezi, ar trebui sa arati ca ai invatat ceva din lectia de atunci si ca acum stii sa gestionezi mult mai bine problema. Nu teama e atitudinea cea mai potrivita in aceasta situatie, ci intelepciunea, semn ca ti-ai asumat erorile trecutului si stii mult mai bine cum sa actionezi. Ti se ofera o a doua sansa spre succes, dar trebuie sa ai curajul sa incerci!

Cele mai citite

Related Articles