horoscop

Previziunile astrale pentru 13 septembrie:

Conjuctia Soarelui cu Luna – altfel spus, Luna noua – marcheaza inceputul unui nou ciclu al vietii. Un astfel de moment este favorabil demararii oricarei activitati. Daca aveti de gand sa incepeti ceva, acum este momentul. Nu amanati! Ceea ce incepeti azi va avea mari sanse de realizare.

Horoscop 13 septembrie 2015 – Fecioara

Discutiile pe care le porti cu cei dragi din familie au un rol major pentru a ajunge la unele concluzii benefice pentru toti. Descoperi cat de multe aveti in comun, ca va intelegeti de minune asupra unor subiecte, ca stiti sa va puneti laolalta puterile pentru a ajunge la un scop comun. Aceasta minunata armonie merita valorificata din plin in actiuni comune la care sa-si aduca toti ai casei contributia, ca nu se stie cand veti mai fi atat de uniti, de compatibili, de toleranti unii cu altii. Arati imensa intelegere partenerului tau de viata sau copiilor tai, aspect ce construieste terenul pasnic cel mai favorabil unor activitati comune de succes.

Horoscop 13 septembrie 2015 – Balanta

Ai grija la tonul pe care il folosesti azi in discutiile tale, poate mai ales cele care graviteaza in jurul unor chestiuni de serviciu, a unor principii in care crezi sau a unor informatii contradictorii. Esti cam nervos si ai putea spune lucruri prea agresive, pe care mai tarziu nu vei sti cum sa le repari. O vorba aruncata in vant la nervi sau o critica mult prea dura ar pitea cauza cuiva o mare suferinta si, daca mai lasi si orgoliul sa te domine, nu vei sti nici sa-ti ceri scuze, nici sa retragi cele spuse. Vorbeste calm, diplomat, cu grija, ca sa nu strici o relatie intr-un moment de impulsivitate maxima.

Horoscop 13 septembrie 2015 – Scorpion

Nu te crampona de un banal impas, pentru ca nu e deloc atat de grav pe cat il faci tu sa para. Dimpotriva, chiar daca nu arata deloc bine ceea ce vezi cu ochii tai, vei intelege latura utila a acestui impas, pentru ca sigur ai ceva important de invatat de aici. Vei putea transforma orice moment critic intr-o experienta folositoare pentru viitor, altfel cum le-ai putea afla pe toate? Chiar daca prima reactie este sa aluneci spre pesimism si neputinta, dupa ce trece socul initial, vei incepe sa-ti aduni fortele si sa descoperi solutiile optime. Nu fi dezamagit, ci accepta cu maturitate lectia oferita.

Horoscop 13 septembrie 2015 – Sagetator

Esti la mijloc intre doua directii, dar nu stii foarte bine, deocamdata, careia sa i te dedici. Daca ai putea, o vreme ai merge pe ambele planuri simultan, lucru pe care cineva ca tine il poate face cu succes, dar tot va veni un moment in care va trebui sa alegi doar una din aceste variante, deocamdata lasa-te dus de val incotro vrea el, fara a te decide, pentru ca in tot acest timp mai acumulezi informatii si detalii care te vor ajuta, intr-un final, sa iei o decizie. Nu te grabi sa extragi o concluzie, pentru ca aceste doua proiecte deocamdata merg bine in paralel.

Horoscop 13 septembrie 2015 – Capricorn

Nu te baza pe sfatul pe care ti-l ofera astazi un amic, deoarece nu prea e in cunostinta de cauza. Ceea ce spune, vine doar din instinct, e o vorba aruncata in vant, care nu se bazeaza nici pe studiu, nici pe experienta. E doar o parere, fara sa analizeze situatia in profunzime, de aceea ar fi mai bine sa n-o privesti ca pe litera de lege. Maine s-ar putea sa-si dea seama ca a gresit si sa incerce sa dreaga busuiocul cu o gluma, dar pentru tine ar putea fi prea tarziu. Nu te increde in cei care promit multe din prima, pentru ca ei nu stiu cat de complicata e situatia.

Horoscop 13 septembrie 2015- Varsator

Te simti bine printre tineri, printre oameni cu spirit liber care se mai simt copii, inca, in adancul sufletului lor. Si tu te comporti la fel, de parca n-ai avea nicio grija, si cu o atitudine atat de pozitiva, de tonica, de optimista, totul merge ca pe roate. Zambeste, glumeste, simte-te liber sa faci orice, pentru ca numai asa vei ajunge mai repede la rezultatele visate. Ai noroc sa atragi alaturi de tine oameni care iti seamana si care reusesc sa priveasca viata ca pe o provocare placuta, nicidecum ca pe o povara. Cu un zambet pe chip si in inima, toate evolueaza spre bine!

Horoscop 13 septembrie 2015- Pesti

Nu te amagi singur ca directia in care mergi e perfecta, cand intuitia iti spune ca nu e chiar asa. Poate esti influentat de cineva sa vaslesti spre un punct care se va dovedi a fi mai degraba o iluzie, decat un fapt real. Deschide bine ochii si nu te increde in toate promisiunile pompoase care ti se fac, pentru ca exista in preajma ta persoane care viseaza aiurea si te trag si pe tine in visul lor imposibil. Mai bine le spui verde-n fata ca se mint singuri, pentru ca tu vezi lucrurile dintr-o alta perspectiva. Nu e visul tau, deci poti vedea realitatea cu maturitate si poate ii tragi si pe ei de maneca la timp.

Horoscop 13 septembrie 2015 – Berbec

Nici tie nu-ti vine a crede ce evolutie grozava au luat lucrurile! Rareori esti atat de optimist si de pozitiv in fata provocarilor, iar atitudinea aceasta este exact cheia succesului spre o tinta majora spre care te indrepti. Nu spune nicio clipa ca nu se poate atinge, lasa fricile in urma si concentreaza-te numai asupra capatului acestui drum. Chiar daca nimic nu e usor si nu ti se ofera pe gratiº detii toate resursele pentru ca ceea ce ai in minte acum sa devina realitate foarte curand. Esti sustinut de cei care joaca un rol in reusita finala, nu esti singur in lupta ta, deci bucura-te ca totul merge bine.

Horoscop 13 septembrie 2015 – Taur

Daca iti cautati un alt loc de munca, trebuie sa privesti situatia cu optimistm. Astazi s-ar putea sa fii ajutat de o persoana mai in varsta. Oricum, in curand vei fi foarte multumit de noul serviciu. Te sfatuim sa nu iti pierzi rabdarea. Seara merg in vizita la un prieten, unde reusesti sa te detasezi de problemele din ultimele zile. Ai un tonus bun in ansamblu, tot ce iti trebuie pe mai departe este putina motivatie si sustinere din partea familiei sau a persoanei iubite.

Horoscop 13 septembrie 2015 – Gemeni

Relatia sentimentala in care esti implicat evolueaza foarte bine, intr-o directie optimista, care te face sa speri la mai mult. Fluturii din stomac nu-ti dau pace, se vede ca esti indragostit si ca iubesti cu adevaraþ dar nu uita, totusi, ca iubirea nu e un joc, ci un angajament reciproc in care fiecare detine un anumit rol. Joaca-ti rolul cu seriozitate, cu maturitate, cu implicare, daca vrei rezultatele cele mai bune. Nu lasa iubirea sa zburde in voie incotro vrea ea, pentru ca ai ajuns la un nivel in care deja vezi roadele eforturilor depuse si probabil suna promitator, dar nu te culca pe laurii victoriei. Lupta mai departe!

Horoscop 13 septembrie 2015 – Rac

Viziunea ta optimista si deschisa asupra lucrurilor este cheia succesului. Numai tu stii cum te imparti cu brio in atatea directii, pentru ca reusesti sa faci mai multe lucruri in acelasi timp, fara sa te simti stresat ba chiar pastrandu-ti si zambetul pe buze, incat uimesti pe toata lumea cu atitudinea ta deschisa in fata oricarei provocari. Se vede ca pui pasiune in tot ce faci si e normal ca, atunci cand lucrezi cu placere, rezultatele sa fie pe masura. Nu te mai cramponezi de piedici si lipsuri, asa ca altadata, ci reusesti sa spui ca totul e posibil, simplu si excelent!

Horoscop 13 septembrie 2015 – Leu

Nu te poti baza pe prietenul de langa tine, care acum spune una ca in clipa urmatoare deja sa-si fi schimbat atitudinea. Nu stii daca sa ai incredere in modul sau jucaus si superficial de a trata o situatie care pe tine te afecteaza mulþ dar el vrea de fapt sa-ti arate ca nu merita sa pui la suflet ceea ce se intampla in jur. Pana se va clarifica situatia, vor mai aparea inca multe aspecte, deci nu trata totul ca si cum ar fi capatul cautarilor tale. Mai asteapta, mai bucura-te de momentele lejere care ti se ofera, fara a te crampona inca de nivelul la care ai ajuns. Maine totul poate fi altfel!

Cele mai citite

Related Articles