reduceri haine

A început sezonul oficial al reducerilor! Toate magazinele au tăiat semnificativ din preţuri în special la colecţia de iarnă. Clienţii, sunt atraşi de oferte şi se grăbesc să-şi cumpere articolele preferate la preţuri mici. Însă nu întotdeauna fac alegerile potrivite şi se lasă păcăliţi de reclamele imense sau de etichetele, înşelătoare. Cu vitrinele magazinelor pline de oferte, e greu să nu crezi că poţi să-ţi cumperi măcar un produs la un preţ mai mic. Cel mai sigur este să căutaţi reducerile cu procent net, în care să scrie concret care este oferta. Legea spune că, în această perioadă, noul preţ trebuie să se raporteze la cel mai mic preţ practicat de comercianţi pentru obiectul respectiv, în ultimele 30 de zile.

Până în 15 aprilie, românii pot cumpăra îmbrăcăminte, încălţăminte, electrocasnice sau alte produse la preţuri cu până la 70-80% mai mici. Comercianţii au însă obligaţia să înştiinţeze primăria cu privire la perioada de soldare şi la produsele la care vor aplica reduceri, în caz contrar riscă amenzi usturătoare.

Pe dumneavostră vă atrag reducerile?

Afişele mari cu reduceri cuprinse între 50 și 80% din vitrinele magazinelor le fac cu ochiul în special reprezentantelor sexului frumos. Fie că au urmărit din timp un produs și au așteptat să se ieftineascș , fie că l-au găsit la întâmplare, acestea cumpără  fără să stea pe gânduri. Pe lângă magazinele naționale și cele de cartier au început să-și atragă un nou val de clienți tot cu reduceri. În plus, au crescut și vânzările, a declarat patroana unui magazin.

Înregistrarea emisiunii „Ascultă cum te ascult”: