dna

Procurori din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Secţia de combatere a infracțiunilor conexe infracțiunilor de corupţie, efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție, asimilate celor de corupție, de serviciu și a unor infracţiuni economice, comise în perioada 2008 – 2014.

În cursul zilei de 05 februarie 2015, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 13 locații situate în municipiul București și în județele Constanța și Cluj, din care una este sediul unei instituții publice, iar restul sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice
În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare.

1 COMENTARIU

  1. terenurile sint confiscate de comunsti 1948 . sint mostenitor , aceste terenuri . terenurile sint ocupate in totalitate . in burila mica , gogosu mehendinti. 2013 o firma de panouri solare sa pus abuziv . cererea a fost facuta de bunicu meu 1991 lege18 . nu ia-dat actul de proprietar . primaria gogosu . am facut eu cererea pe legea 247, 2005 si nu mea dat pe veghiul aplasament. va rog sa verifice pe iancu petre si iancu efrusina. pe terenul este statia eletrica de epurare in totalitate este ocupat . de construti unde este statia eletrica am vut casa. nu aml luat nici o data despagubiri verificati.

Comments are closed.