[FOTO-AUDIO] Profesor universitar doctor în ştiinţe medicale, Sorin Pescariu, de la ora 22:15 la Boema!

Radio România Reşiţa este radioul oamenilor şi promovează Valoarea. Frecvenţele radioului reşiţean semnifică 24 de ore din 24, ACASĂ pentru toţi ascultătorii, indiferent că sunt din ţară sau din afara graniţelor.

În această seară de miercuri, la emisiunea Boema, de la ora 22:15, ne întâlnim cu o personalitate a lumii medicale, profesor doctor în ştiinţe medicale, Sorin Pescariu!

S-a născut pe Valea Almăjului, a învăţat la Reşiţa şi a devenit unul dintre cei mai buni medici cardiologi din Banat şi din ţară. Este un amfitrion rafinat, are simţul umorului, dar şi nostalgii încărcate de harul artistic, cum dealtfel a dovedit în multele articole de presă publicate.

Are principii de viaţă dobândite din familie şi nostalgia locurilor părinteşti, iubeşte artele şi îi place să se raporteze la Valorile Universale.

Deasemenea, renumitul cardiolog, prof.univ.dr. Sorin Pescariu a fost încă din adolescenţă şi mulţi ani după aceea, una dintre speranţele atletismului românesc. El a deţinut titlul de campion la aruncatul cu suliţa, bucurându-se de antrenori de calibru din Reşiţa, acolo unde a început activitatea sportivă.

în tinerețe, a făcut și sport, fiind campion al României de juniori la aruncarea suliței în 1972, pentru ca în 1980 să facă parte din lotul olimpic lărgit al României.

Recent, în această toamnă, prof. univ. dr. Sorin Pescariu a câştigat locul I, la Bucureşti, la concursul de aruncat cu suliţa, categoria Seniori.

Rămâneți ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău

1 COMENTARIU

  1. Felicitări!Minunată emisiune,Anca!
    Salutări si respect domnului prof.dr.Sorin Pescariu, almăjanului cu suflet ales!

Comments are closed.

De același autor

Related Articles