Camelia Tasici promovează prin artă, obiectivele istorice de interes turistic ale României, pe simeze neconvenţionale din Austria

Pentru un artist plastic autodidact din Banat ale cărui lucrări sunt expuse în galerii de artă din România şi Austria pictura este un mod de viaţă. Pasiunea descoperită din tinereţe şi aprofundată pe parcurs i-a călăuzit viaţa, chiar dacă existenţa şi-o câştigă din alte activităţi sociale.

Din pasiune pentru artă, indiferent în ce etapă a vieţii s-a aflat, n-a renunţat niciodată să studieze, să picteze şi să se perfecţioneze. „Pentru mine pictura reprezintă ceva de care sunt foarte legată. Mai mult decât o pasiune. Este un mod alternativ de viaţă. Pictura este legată de existenţa mea şi va fi întotdeauna, până la sfârşit pentru că aşa a hărăzit Dumnezeu“ a mărturisit artistul plastic cărăşean care, astăzi promovează obiectivele istorice de interes turistic din România pe simeze neconvenţionale din Austria.

Aflaţi aici povestea reşiţencei Camelia Tasici căreia îi place să lase ceva frumos în urma ei pe acolo pe unde trece:

Întreaga poveste a reşiţencei care promovează România pe simeze neconvenţionale din Austria o puteţi afla sâmbătă, 9 martie în emisiunea “Oameni şi Locuri”, doar aici pe 105.6 FM, de la 15:15, dar şi miercuri, 13 martie de la 16:15!

Sursa foto: Camelia Tasici

3 COMENTARII

  1. Camelia este surioara mea mica, ai recunos talentul din copilarie,are multa pricepere la toute,mère cu idei formidabile .
    Bravo Camelia mult suces si noroc.
    Te pup Mariana.

Comentariile sunt închise.

Cele mai citite

Related Articles