VIDEO: Circ în Piața Victoriei. Zeci de protestatari se opun instalării Târgului de Crăciun

Zeci de protestatari au ajuns sâmbătă dimineaţă în Piaţa Victoriei şi încearcă să blocheze amplasarea barierelor pentru Târgul de Crăciun organizat de Primăria Capitalei a relatat Adevărul. Protestatarii au transmis live pe facebook încercarea lor de a stopa instalarea Targului de Crăciun

Au avut loc chiar și îmbrânceli între protestari şi jandarmi, după ce manifestanţii au dărâmat o parte dintre gardurile de protecţie instalate de Primăria Capitalei pentru delimitarea zonei unde se va construi târgul de Crăciun.

„Nu cedez! Aia e! Să pună căsuţele peste mine“, spune unul dintre protestari care a făcut un live pe Facebook de la faţa locului. „N-avem bani de spitale, n-avem bani de una alta, dar avem bani de târguri“, a susținut  acelaşi protestatar.

Vă reamintim că primarul Gabriela Firea a anunţat marţi că va organiza un târg de sărbători în Piaţa Victoriei, locul tradiţional de întâlnire a celor care protestează faţă de legile justiţiei şi cer demisia Guvernului, afirmând că „accentul trebuie pus pe lucrurile care ne unesc, şi nu pe cele care ne dezbină“. Firea a respins acuzaţiile potrivit cărora ar încerca să blocheze manifestaţiile şi, făcând apel la spiritul Crăciunului, a îndemnat la bucurie în „luna darurilor, prieteniei, bunăvoinţei, solidarităţii şi altruismului“.

De același autor

Related Articles