VIDEO: Carnagiu azi noapte pe DN2. Cinci persoane au murit după ce un autoturism s-a ciocnit cu un TIR

Cinci persoane au murit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe DN 2, în comuna Vadu Moldovei din judeţul Suceava, după ce un autoturism s-a ciocnit cu un TIR a transmis Mediafax.

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, cinci persoane au murit încarcerate, după ce maşina în care se aflau a intrat sub un TIR înmatriculat în Turcia.

“Un autoturism a intrat sub un autotren în comuna Vadu Moldovei. La faţa locului au fost găsite cinci victime, încarcerate şi din neferericire, toate sunt decedate. La faţa locului au intervenit modulul SMURD de la Detaşamentului de Pompieri Fălticeni, cu autospecială pentru descarcerare şi ambulanţa SMURD, şi două echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă”, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, Alin Găleată. Din primele informații trei dintre tinerii decedați aveau 17 ani, unul 18 ani iar șoferul 21 de ani.

Timp de mai bine de două ore, circulația pe drumul E85 a fost oprită a relatat Monitorul de Suceava. Vezi mai jos imagini de la fața locului, publicate de ISU Suceava.

 


De același autor

Related Articles