VIDEO: Bărbat de 63 de ani călcat de un TIR pe DN 2A

Un bărbat, în vârstă de 63 de ani, a fost accidentat mortal de un autocamion de mare tonaj, în noaptea de joi spre vineri, pe DN 2A, în localitatea Dorobanţu, a informat Inspectoratul Poliţiei Judeţene (IPJ) Constanţa.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de IPJ Constanţa, pe 19 aprilie, în jurul orei 23,00, pe DN 2A, la Dorobanţu, un bărbat în vârstă de 34 de ani, care conducea un autotren, dinspre localitatea Nicolae Bălcescu către comuna Crucea, a accidentat mortal un bărbat în vârstă de 63 ani, ce se afla întins pe partea carosabilă a drumului, din motive necunoscute.

Șoferul de TIR dar și câțiva martori au confirmat că bărbatul accidentat mortal se afla într-o zonă în care nu exista trecere de pietoni. Încă nu se știe exact dacă bărbatul a căzut pur și simplu pe șosea sau a vrut să se sinucidă.

Conducătorul autovehiculului a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind zero, a informat IPJ. Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili cu exactitate în ce condiții s-a produs tragedia. Vezi mai jos imagini de la locul tragediei publicate de Ziua de Constanța:

De același autor

Related Articles