Un șofer de TIR a murit şi alte trei persoane au fost rănite, marţi, 19 martie,  într-un accident produs în judeţul Iaşi, în care au fost implicate două TIR-uri şi un camion.

„O persoană este decedată, iar alte trei sunt rănite. Se fac cercetări la faţa locului, nu ştim cu exactitate cauza accidentului. Se presupune că unul dintre autovehicule ar fi pătruns pe contrasens”, au declarat pentru News.ro reprezentanţii Poliţiei ieşene.

Conform ziaruldeiasi.ro, un camion care circula dinspre Iași spre Răducăneni a rămas cel mai probabil fără frâne într-o vale lungă, periculoasă și a pătruns pe contrasens. Din față, pe sensul opus (spre Iași), veneau două TIR-uri. Șofer primului mastodont a văzut că riscă să fie izbit de camion, așa că a tras de volan dreapta și a dărâmat gardul unei case, ajungând în curte. Conducătorul celui de-al doilea TIR nu a avut timp să reacționeze și a fost lovit în plin.

În urma impactului violent, șoferul camionului a murit pe loc, iar cel din al doilea TIR a ajuns în stare gravă la spital cu picioarele strivite.

Ambele mașini erau încărcate cu propilenă, iar biluțele s-au împrăștiat pe șosea, ducând la blocarea traficului pentru câteva ore.