VIDEO: Accident grav între un TIR o cisternă și un autoturism aseară pe DN1B, în Buzău. Bărbat de 37 de ani mort și șoferul tirului grav rănit

Un șofer al unui autoturism Logan a murit și cel al unui TIR a fost grav rănit, luni seară, 19 februarie,  într-un accident produs în judeţul Buzău, pe DN1B, între un TIR, o cisternă şi un autoturism, persoana decedată fiind şeful postului de jandarmi din Sărata Monteoru, în vârstă de 37 de ani a transmis Agerpres.

“Au fost implicate un TIR, o cisternă şi un autoturism. Până la acest moment nu sunt sesizate scurgeri de combustibil. La faţa locului au fost asigurate măsuri contra incendiilor de către două autospeciale ISU, cisterna fiind încărcată cu combustibil”, a declarat pentru AGERPRES Mihai Drăghiciu de la Biroul de presă al IPJ Buzău.

Din primele date, vinovat de producerea accidentului ar fi chiar şoferul autoturismului Logan. Bărbatul de 37 de ani se deplasa din direcţia Mizil către Buzău, când, la un moment dat, a intrat pe contrasens unde s-a ciocnit cu tirul care transporta tablă. Ulterior, tirul a lovit cistena care transporta motorină şi benzină şi care se afla pe sensul de mers Mizil-Buzău.

Şoferul Loganului a murit pe loc, în timp ce şoferul tirului a ramas încarcerat, fiind în stare foarte gravă. Ulterior, şoferul tirului a fost dus deja la spitalul din Buzău.

Vezi mai jos imagini de la locul accidentului publicate de presa locală:

De același autor

Related Articles