VIDEO: Accident cumplit în această dimineață. Patru bărbați au murit

Patru bărbaţi au murit, joi dimineaţă,  24 ianuarie, într-un accident produs în localitatea Dobroteşti, judeţul Teleorman, după ce un autoturism s-a izbit de un copac. Două dintre victime au fost aruncate din maşină, iar celelalte două au rămas încarcerate. Din păcate pentru niciunul din cei patru bărbați nu s-a mai putut face nimic, toți fiind declarați decedați.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Teleorman, un grav accident s-a produs, joi dimineaţă, pe DN 65A, în localitatea Dobroteşti.

„În urma impactului unui BMW Seria 5 cu un copac au rezultat 4 victime, bărbaţi, care au fost găsiţi decedaţi de către forţele de intervenţie. Doi dintre aceştia se aflau proiectaţi în exteriorul maşinii, iar alţi doi, cei care se aflau pe locurile din faţă, erau încarceraţi”, au transmis  reprezentanţii ISU Teleorman.

La intervenţie s-au deplasat două echipaje de la Punctul de lucru Dobroteşti, cu un SMURD şi o autospecială de stingere ce are în dotare modulul de descarcerare, un echipaj medical al SAJ, care a declarat decesul celor patru barbaţi, şi două echipaje de la poliţie.

De același autor

Related Articles