Valentin Ștefan, Poșta Română: În jur de 1.000 de angajați vor intra în programul de restructurare

n jur de 1.000 de angajați din Compania Națională Poșta Română vor intra în programul de restructurare, a declarat sâmbătă directorul general Valentin Ștefan, citat de Economedia.ro

În procesul de restructurare intră toată administrația centrală, în jur de 1.000 de oameni, care vor itnra în procesul de rstructurare. Absolut toți vor avea posibilitatea să rămână în cadrul companiei pe alte funcții”, a declarat el.

Ștefan a precizat că, atât timp cât va conduce Poșta Română, tot timpul va exista acest sistem de evaluare și modificare a structurii organizatorice.

Este normal ca orice companie, acolo unde lucrurile nu merg, să intervii și să le modifici, fie că vorbim de fluxul administrativ, fie că vorbim de eficiența unor manageri, acest mecanism legal de a modifica structura, de a muta oamenii de pe un post pe altul va exista și în Poșta Română. Atunci când ai un departament care nu este eficient, acel departament trebuie modificat. E nedrept ca ceilalți oameni din Poștă care muncesc să le plătească salariile celor care nu produc”, a declarat oficialul companiei.

În această lună, Compania Națională Poșta Română a început procesul de restructurare a organigramei de personal, care are ca scop final creșterea calității serviciilor către clienți, prin debirocratizare, automatizare și retehnologizare.

Unele departamente vechi din administraţia centrală a Poştei Române vor fi transformate în unităţi de afaceri independente şi se va numi o nouă echipă managerială în cadrul companiei.

De același autor

Related Articles