Un tânăr român de 17 ani şi-a ucis fratele care l-a crescut. L-a înjunghiat de 10 ori

O crimă a reușit să șocheze comunitatea locală din Brașov după ce un tânăr de 17 ani a fost reţinut pentru  ce şi-a înjunghiat fratele mai mare, a relatat astăzi adevarul.ro, care citează presa locală.

Mihai şi Eusebiu Amăricuţei sunt doi frați care locuiau împreună pe strada Înfrăţirii din Braşov. Conform declarațiilor vecinilor, cei doi frați au crescut mai mult singuri, Mihai fiind cel care a avut mereu grijă de Eusebiu. Părinţii erau divorţaţi de multe vreme.

Mama lor locuiește cu un alt bărbat, iar vecinii spun că venea pe la apartament şi le aducea băieţilor ce aveau nevoie. Fratele cel mai mare, Mihai, avea 23 de ani, lucra şi era căsătorit. Cel mic, Eusebiu, de 17 ani, ar fi fost consumator de droguri.

Duminică seara Eusebiu a venit acasă, cel mai probabil drogat, şi, după o ceartă cu fratele său, l-a înjunghiat pe acesta de mai multe ori. Crima a fostn una extrem de violentă. Potrivit unor surse, primul cuţit folosit de agresor s-a rupt, dar acesta a luat altul şi a continuat să îşi înjunghie fratele. Imediat după crimă a fugit, dar a fost prins după o zi. Acum este cercetat pentru omor.

„Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov au dispus, la data de 05 februarie 2018, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul minor A. E. N., sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor săvârşit asupra unui membru de familie. Din actele dosarului a rezultat faptul că suspectul l-a lovit şi l-a înjunghiat de nenumărate ori cu un cuţit pe fratele său A. R. M. în domiciliul lor comun din mun. Braşov str. Înfrăţirii nr. 23, jud. Braşov. Cercetările continuă în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi în vederea stabilirii răspunderii judiciare“, a declarat Adrian Aldea, procuror-şef secţie urmărire penală în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov.

elefant.ro%20

De același autor

Related Articles