Un tânăr de 19 ani omorât de un tren aseară. Daniel asculta muzică la căști și nu a auzit trenul

Incident tragic  petrecut vineri seară, 3 noiembrie,  în gara CFR Gugești, din județul Vrancea. Un tânăr de numai 19 ani a murit, călcat de tren, deoarece avea căștile în urechi a relatat Ziarul de Vrancea. 

Tânărul care a murit vineri pe calea ferată, la Gugesti, în Vrancea, se numește Daniel Tunea. avea 19 ani, și de curând se angajase în orașul  Focșani, până unde făcea naveta cu trenul.

Aseară, tânărul se întorcea acasă după o zi de muncă și a coborât din tren încercând apoi să traverseze calea ferată.

Conform relatărilor martorilor care au asistat la tragedie, tânărul ar fi ascultat muzică la căști și nu a auzit sau văzut trenul care se apropia.

Un tren Interregio l-a lovit în plin pe tânărul neatent, impactul fiind atât de puternic încât tânărul a fost aruncat  la o distanță de aproximativ 30 de metri. Din păcate, Daniel  nu a avut nici o șansă de supraviețuire, capul fiindu-i strivit în momentul impactului.

Pe contul său de facebook Daniel și-a postat, la sfârșitul lunii august, o fotografie lângă  șinele de cale ferată (vezi foto articol). Din păcate tot pe acele șine și-a găsit sfârșitul.

În urma anchetei demarate de polițiști la locul tragediei, s-a stabilit că tânărul abia coborâse dintr-un tren când a fost acroșat de un altul în momentul în care traversa calea ferată.

Polițiștii din Vrancea fac cercetări la fața locului pentru a stabili cu exactitate cauza tragediei, însă până acum toate datele arată că tânărul a murit din neatenție.

De același autor

Related Articles