Un polițist de la trupele speciale a fost înjunghiat de interlopi, la Iași

Un polițist de la Brigada de Operațiuni Speciale din Iași a fost bătut și înjunghiat după un conflict pe care l-a avut noaptea trecută într-un club din oraș. Atacatorii fac parte dintr-o grupare interlopă cunoscută a transmis astăzi TVR.

Polițistul era în timpul liber, împreună cu prietena sa, într-un club. Din primele cercetări, se pare că acesta a fost recunoscut de membri ai clanului Corduneanu. Polițistul SIAS ar fi participat la o descindere într-un dosar al clanului.

Ofițerul a încercat să evite conflictul iscat după un schimb de replici, dar a fost agresat cu o bată atât el, cât și prietena lui.Conflictul a avut loc în fața clubului. Ofițerul și prietena lui au reușit să ajungă singuri la spital, dar în curte au fost așteptați de doi membri ai clanului.

Polițistul SIAS a reușit să oprească o lovitură de cuțit dar a fost, totuși, rănit la braț și omoplatul stâng. Se află acum sub îngrijirea medicilor, în stare stabilă, iar iubita lui a fost externată.

Cine este polițistul înjunghiat 

Agentul șef adjunct de Poliție Iulian Dumitraș face parte din Brigada de Operațiuni Speciale. Tânărul de 33 de ani este un practicant de arte marțiale cunoscut la nivelul județului Iași, scrie bzi.ro.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi a deschis o anchetă în acest caz pentru tentativă de omor.

De același autor

Related Articles