Un accident  mortal  a avut loc după ce un tractor s-a răsturnat în Brașov, în noaptea de miercuri spre joi. O persoană a murit și alte patru au fost rănite, după ce tractorul  s-a răsturnat în afara drumului, la o diferență de nivel de aproape cinci metri, între localităţile Ungra şi Dăişoara.

„În noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 00,45, un bărbat de 34 de ani din judeţul Braşov care a condus un tractor pe DC 21, dinspre Ungra spre Dăişoara, la km 5+900, drum în pantă şi curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a ieşit în afara părţii carosabile şi s-a răsturnat în stânga sensului de mers, la o diferenţă de nivel de aproximativ cinci metri. În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto şi rănirea a patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 17 şi 23 de ani, toţi din judeţul Braşov. Răniţii au fost transportaţi la unităţi medicale pentru îngrijiri, doi dintre ei rămânând internaţi”, a precizat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov, Gabriela Dinu.

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că bărbatul de 34 de ani nu avea permis de conducere, iar tractorul care s-a răsturnat nu era înmatriculat. Un dosar a fost deschis în acest caz, iar ancheta este în desfășurare.