Un deputat PNL a lovit mortal un bătrân pe trecerea de pietoni

acc brasovDeputatul PNL de Braşov, Mihai Donţu a fost implicat într-un accident azi-noapte, în urma căruia un om a murit, lovit chiar pe trecerea de pietoni. Se pare că parlamentarul nu ar fi acordat prioritate la trecerea de pietoni.

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Braşov a dat publicităţii un comunicat prin care anunţa că un bărbat de 60 de ani a fost lovit mortal pe o trecere de pietoni de către un şofer care circula cu viteză.

În data de 04.01.2016,în  jurul orei 21.50,pe Calea Bucureşti din municipiul Braşov,un bărbat de 42 ani,conducea un autoturism,din direcţia Braşov spre Săcele şi, ajungând la trecerea de pietoni din dreptul imobilului cu numărul  244, nu a acordat prioritate şi a accidentat mortal un bărbat de 60 ani,care se angajase regulamentar în traversarea străzii.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Biroului Rutier Braşov, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov, se arată în comunicatul trimis de purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, Liviu Naghi.

Foto: digi24.ro

Cele mai citite

Related Articles