Udrea poate fi urmărită penal, reţinută şi arestată

elena-udrea-dna-octav-ganea

Camera Deputaţilor a încuviinţat cererea DNA de arestare preventivă a deputatei Elena Udrea în dosarul Gala Bute, după ce anterior au fost aprobate două solicitări privind începerea urmăririi penale în acelaşi dosar. În plus, deputaţii au aprobat reţinerea şi arestarea preventivă a Elenei Udrea în cazul Microsoft, precum şi începerea urmăririi penale în cazul menţionat.

Deputaţii au aprobat cu 202 voturi pentru şi 65 împotrivă reţinerea şi arestarea preventivă a Elenei Udrea, în dosarul Microsoft. Ea este acuzată de trafic de influenţă, spălare de bani şi fals în declaraţii de avere. Deputaţii au încuviinţat şi arestarea preventivă a Elenei Udrea în dosarul intitulat Gala Bute, unde aceasta este urmărită penal pentru abuz în serviciu, luare de mită şi folosirea de acte false pentru a atrage fonduri europene. Elena Udrea a luat cuvântul o singură dată în plenul Camerei Deputaţilor, când a cerut colegilor să aprobe urmăririle penale, cerute de DNA pentru a se apăra în justiţie.

În discursul către colegii săi, Elena Udrea a afirmat că a luptat timp de zece ani pentru statul de drept şi pentru consolidarea actului de justiţie. Ea se consideră o ţintă „a unei persoane care deţine secretele tuturor”, fără a spune cine este această persoană. Elena Udrea a afirmat că se luptă împotriva unor forţe oculte care folosesc instituţiile statului pentru propriile interese. RADOR

De același autor

Related Articles