accTrei persoane, printre care un copil de 8 ani, au decedat într-un accident petrecut sâmbătă seară între oraşul Negreşti Oaş şi comuna Bixad, judeţul Satu Mare. Potrivit unui comunicat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Someş Satu Mare, accidentul s-a produs în urma impactului dintre două autoturisme, fiind nevoie de intervenţia echipajului de descarcerare.
Pompierii au constatat că au fost implicate în accident cinci persoane, salvatorii acţionând pentru descarcerarea a patru dintre acestea şi pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă. Într-o maşină se aflau un bărbat şi o femeie (la volan), soţ şi soţie, şi copilul acestora în vârstă de aproximativ 8 ani, care, în ciuda manevrelor de resuscitare, au fost declarate decedate de către medicul din echipajul de terapie intensivă SMURD.
Un copil de aproximativ 5 ani cu politraumatisme şi un bărbat cu contuzie de membru inferior, aflaţi în cealaltă maşină implicată în accident, au fost transportaţi în cel mai scurt timp la Unitatea de Primiri Urgenţe, precizează sursa citată. Din primele date reiese că şoferiţa care a decedat a ieşit pe drum fără să se asigure. AGERPRES