Tragedie în zona vilelor de protocol din Neptun. Un tânăr de 24 de ani s-a înecat sub privirile iubitei şi ale părinţilor

118

Un tânăr de 24 de ani, din Bucureşti, a murit miercuri, după ce a fost luat de curenţi, trupul său fiind găsit după câteva ore de căutări.

O nouă tragedie la Neptun, în zona vilelor de protocol. Un turist de 24 de ani, din Bucurşti, a murit după ce a a intrat în mare pentru a se îmbăia şi nu a mai putut reveni la ţărm. Trupul tânărului dispărut în mare, la Neptun, a fost găsit de scafandri şi adus la ţărm. Potrivit salvamarilor, trupul tânărului a fost găsit la aproximativ 30 de metri în larg şi la aproximativ 200 de metri de zona vilelor de protocol din Neptun. După ce a fost adus de scafandri la mal, cadrele medicale au început manevrele de resuscitare, fără succes însă, după care au declarat decesul tânărului. Tânărul de 24 de ani, din Bucureşti venise pe litoral împreună cu logodnica şi cu părinţii săi.

A intrat în mare în staţiunea Neptun, ignorând sfatul salvamarilor, iar în momentul când a văzut că are probleme a început să strige după ajutor. Pentru a-l salva, au intrat în apă doi salvamari, un turist din Braşov şi tatăl tânărului. La un moment dat, cei care plecaseră să-l salveze au ajuns foarte aproape de el, dar acesta a fost luat de curenţi şi a dispărut de la suprafaţa apei. Tatăl, în vârstă de aproximativ 50 de ani, a fost la un pas să se înece, el fiind scos din apă de salvamari. Cadrele medicale i-au acordat îngrijiri medicale şi mamei tânărului dispărut în mare, care a suferit un şoc când a văzut că băiatul ei nu a mai ajuns la mal. Salvamarii spun că de trei zile în sudul litoralului este arborat steagul roşu, care interzice scăldatul în mare deoarece sunt valuri mari şi curenţi puternici. De la începutul sezonului estival şase persoane au murit înecate pe litoral, iar alte 20 avut nevoie de îngrijiri medicale după ce au intrat în apă.

Sursa: adevarul.ro