O tânără de 20 de ani a murit în urma unui incident produs sâmbătă, 8 septembrie, la un centru de reabilitare din Lugoj, județul Timiș. Fata a căzut în gol de la primul etaj al clădirii.

Incidentul s-a produs sâmbătă după-amiază, la un centru de reabilitare și recuperare neuropsihiatrică de pe Strada Făgetului, în Lugoj. Tânăra de 20 de ani care se afla în curte, împreună cu mai mulți copii și cu supraveghetorul de serviciu, a cerut permisiunea pedagogului să meargă la toaletă, iar acesta a lăsat-o,  neînsoțită.

Fata a urcat în camera sa, iar după câteva minute a fost auzit un zgomot puternic, spun martorii. Trupul ei a fost găsit zăcând pe jos, lângă zidul clădirii. Fereastra camerei sale de la etajul 1 era deschisă.

Intervenția medicilor de la ambulanță, cu manevre de resuscitare, nu a avut efect, iar decesul a fost pronunțat la locul tragediei.

Atât polițiștii, cât și echipa  de la Protecția Copilului Timiș au demarat anchete, pentru a elucida ce s-a întâmplat. Se ia  în calcul varianta sinuciderii, dar motivul, deocamdată, nu este cunoscut.