Tragedie azi noapte, provocată de un incendiu. Au murit o mamă și fiul său

O femeie în vârstă de 68 de ani şi fiul acesteia, în vârstă de 40 de ani, au murit în cursul nopţii de duminică spre luni după ce un incendiu a izbucnit în locuinţa lor din comuna Schitu, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, Alin Băsăşteanu citat de Agerpres. Din primele informații rezultă că incendiul a fost provocat de jarul care a căzut dintr-o sobă.

Pentru stingerea incendiului, pompierii au acţionat aproximativ patru ore, iar acoperişul casei şi bunurile din interior au fost distruse de flăcări.

“La locul evenimentului au acţionat pompierii Detaşamentului Slatina, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD. În momentul sosirii echipajelor, casa ardea generalizat. După pătrunderea în locuinţă, pompierii au găsit trupurile neînsufleţite ale proprietarei, în vârsta de 68 de ani şi fiului acesteia, în vârstă de 40 de ani. Cele două persoane prezentau arsuri pe întreaga suprafaţă a corpului. Pentru lichidarea incendiului şi eliminarea efectelor negative, pompierii au acţionat aproximativ patru ore. Focul a distrus acoperişul locuinţei, pe circa 150 de metri pătraţi şi bunurile din interior”, a precizat Băsăşteanu.

De același autor

Related Articles