Tragedie în această dimineață pentru o româncă întoarsă de la muncă din străinătate

O româncă din județul Timiș, care s-a întors de la muncă din străinătate, a trăit o adevărată dramă în acestă dimineață. Femeia, care abia aștepta să se întoarcă, acasă după o perioadă lungă de timp, a suferit un adevărat șoc când a ajuns la gospodăria sa din satul Dudeștii Vechi, a relatat publicația Opinia Timișoarei.

Femeia, care se întorcea de la muncă din Austria și-a găsit soțul spânzurat de bolta de la vie. Chiar dacă a sunat imediat la numărul unic de urgență, 112 pentru bărbat nu s-a mai putut face nimic. Medicii sosiți la fața locului nu au putut decât să constate decesul acestuia.

Din primele informații, obținute de jurnaliștii din Timiș, se pare că bărbatul, care suferea de o boală cruntă de mai multă vreme, căzuse și într-o depresie accentuată din cauza singurătății.

Femeia este cu atât mai șocată de tragicul gest făcut de soțul său cu cât a vorbit cu acesta ultima oară atunci când a trecut granița României și nu i s-a părut nimic suspect în timpul conversației telefonice.

Bărbatul  nu a lasat in urma niciun bilet de adio, iar politistii iau deschis o ancheta pentru a încerca sa stabilească cu precizie ce s-a intamplat.

Campania ”Muzică pentru viață!”

Împreună putem salva vieți!

De același autor

Related Articles