TIR lovit de un tren de pasageri în Teleorman. Șoferul TIR-ului a suferit răni grave

Patru persoane au fost rănite, marţi, 24 iulie,  după ce un tren a lovit un TIR, în localitatea Nanov, judeţul Teleorman, primele indicii fiind că şoferul TIR-ului nu a oprit la trecerea la nivel cu calea ferată.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Teleorman, Teodora Dragole, trenul se deplasa dinspre Roşiori de Vede spre Alexandria, iar în comuna Nanov a lovit un TIR.

„Conducătorul unui tren, un bărbat în vârstă de 53 de ani, în timp ce se deplasa pe ruta Roşiori de Vede – Alexandria, la intersecţia cu strada Renaşterii din comuna Nanov a intrat în coliziune cu un TIR condus de un bărbat în vârstă de 42 care nu a respectat semnificaţia indicatorului de oprire. În urma impactului, patru persoane au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a spus Dragole.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al ISU Teleorman, Adrian gelu Dragomir a spus că trei dintre persoanele rănite sunt pasageri din tren, starea acestora fiind bună, iar şoferul camionului este rănit grav, acesta fiind gtransportat de urgență la spital.

De același autor

Related Articles