Tarom introduce o rută către Alicante, în Spania, începând de sâmbătă

Compania Aeriană Națională TAROM va introduce de sâmbătă, 4 iunie, o nouă rută cu frecvență bisăptămânală către Alicante-Spania, conform unui comunicat al companiei remis vineri AGERPRES.

Noua ruta este inclusă în orarul de vară al companiei TAROM, în perioada 4 iunie — 27 septembrie 2016.

Biletele au fost puse în vânzare din ianuarie, iar prețurile pornesc de la 149 euro, pentru un bilet dus-întors cu toate taxele incluse, la achiziționarea de pe site-ul Tarom.

Această rută va fi operată cu o aeronavă Boeing B737, configurată exclusiv cu clasa economic.

‘Alicante este a patra destinație operată de TAROM în Spania, după Madrid, Barcelona și Valencia. Noua destinație din portofoliul companiei aeriene, este una dintre cele mai moderne și mai frumoase orașe de pe coasta Spaniei. Denumită Alacant în limba catalană, cu o medie de 300 zile însorite pe an, Alicante este un fost sat pescăresc care s-a transformat într-un oraș în plină expansiune, atât din punct de vedere turistic cât și de business’, a declarat directorul general al Tarom, Gabriel Stoe.

Biletele sunt disponibile la vânzare pe site-ul companiei și prin agențiile proprii și partenere din România. Potrivit comunicatului, pasagerii zborurilor Tarom beneficiază de transport gratuit al bagajului de cală în limita maximă de 23 kg (1 bagaj pentru Clasa Economy) +10 kg bagaj de mână, check-in gratuit în aeroport, la kiosk, online și pe mobil și acordarea unei mese calde la bordul aeronavei însoțită de răcoritoare și ceai sau cafea.

Compania Națională de Transporturi Aeriene Române TAROM a fost înființată în 1954. Aceasta își desfășoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor. Din iunie 2010 este membră a Alianței SkyTeam, din 1993 membră a Asociației Internaționale a Transportatorilor Aerieni (IATA), iar din 2000 este membră a Asociației Companiilor Aeriene Europene (AEA).

Sursa:AGERPRES

De același autor

Related Articles