Tarom anulează mai multe zboruri către Londra, Bruxelles, Munchen, Amsterdam, Oradea și Suceava

Tarom anulează mai multe zboruri către Londra, Bruxelles, Munchen, Amsterdam, Oradea și Suceava, din cauza contextului actual complicat, a anunțat miercuri seara compania, citată de Economica.net

„Vă informăm că din cauza contextului actual complicat, Tarom va opera o serie de modificări în actualul orar de zbor. Astfel:

– în perioada 7 noiembrie – 30 noiembrie 2020, zborurile către și dinspre Londra se vor suspenda. Persoanele care au achiziționat bilete pe această relație și nu au fost deja contactate sunt rugate să ne scrie la contact@tarom.ro / lonoffice@taromuk.co.uk sau să apeleze Call Center-ul TAROM – https://www.tarom.ro/call-center-tarom

– în zilele de 2, 9 și 16 noiembrie 2020, zborurile către și dinspre Bruxelles se vor anula.

– în zilele de 11, 18 și 25 noiembrie 2020, zborurile către și dinspre München / Munich se vor anula.

– în zilele de 13, 20, 27 noiembrie și 4 decembrie 2020, zborurile către și dinspre Amsterdam se vor anula. 

– în zilele de 3, 5, 10, 12, 17, 19, 24, 25 noiembrie și 1, 3, 8, 10, 15 decembrie 2020, zborurile către și dinspre Oradea se vor anula. 

– în zilele de 4 și 6 noiembrie 2020, zborurile către și dinspre Suceava se vor anula”, se arată în anunțul Tarom.

Reprezentanții companiei precizează că persoanele cu bilete de avion achiziționate în zilele menționate și pe aceste relații vor fi contactate de către TAROM pentru a alege alte zile de călătorie pentru aceste zboruri. „În cazul în care, din diverse motive care nu țin de compania TAROM, nu s-a reușit contactarea dvs., vă rugăm să apelați Call Centre-ul TAROM https://www.tarom.ro/call-center-tarom sau agențiile internaționale TAROM: https://www.tarom.ro/contact/agentii-internationale/ „, adaugă reprezentanții companiei.

De același autor

Related Articles