Tânărul suspectat că şi-a ucis întreaga familie propus pentru arestare preventivă. Motivul pentru care şi-ar fi omorât părinţii şi bunica

Răzvan Rentea, din judeţul Satu Mare, este în mod oficial anchetat pentru că şi-ar fi ucis părinţii şi bunica cu o brutalitate ieșită din comun.

Motivul crimei pare a fi  cearta acestuia cu familia cu privire la un apartament pe care tânărul ar fi dorit să îl vândă pentru a-şi acoperi anumite datorii.

Imediat după înmormântarea părinţilor săi, Răzvan Rentea, fiul Niculinei şi a lui Gheorghe şi nepotul Vioricăi Apan, a fost reţinut de poliţişti şi dus la audieri. Anchetatorii au făcut şi analiza probelor biologice de la locul crimei, analize în baza cărora l-au reţinut pe tânărul de 33 de ani.

Bărbatul a fost reţinut marţi seara, pentru 24 de ore, urmând ca astăzi după amiaza să fie prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Conform oamenilor legii, el ar fi autorul triplului asasinat de la Apa, descoperit săptămâna trecută. Motivul crimei ar fi fost jaful. Mai exact, Răzvan Rentea avea o neînţelegere cu familia sa cu privire la un apartament din centrul oraşului, în care locuia şi pe care voia să îl vândă pentru a-şi acoperi anumite datorii pe care le acumulaseră, dar părinţii săi nu ar fi fost de acord să îi lase o sumă atât de mare la îndemână.

Răzvan Rentea a intrat în atenţia anchetatorilor încă de la descoperirea crimei, fiind ultima persoană care şi-a văzut părinţii în viaţă, dar şi pentru că se arăta mereu foarte interesat de detaliile anchetei şi ar fi forţat mâna poliţiştilor pentru a intra în curte.

Alibiul oferit de Răzvan Rentea oamenilor legii nu i-a convins pe aceştia, motiv pentru care aceştia au extins cercetările în jurul activităţii fiului, pe care l-au şi dat în consens la frontieră, pentru ca acesta să nu poată fugi din ţară.

De același autor

Related Articles