Suspecta de crimă de la Metrou a mărturisit. Are 36 de ani și este din Dolj

Femeia acuzată că a împins și omorât o tânără de 25 de ani  la staţia de metrou Dristor 1 se numeşte Magdalena Şerban. În timpul audierilor de la Poliţia Capitalei aceasta a recunoscut că  ea este cea din imaginile surprinse  pe camerele de supraveghere de la metrou.

Criminala este din judeţul Dolj şi are 36 de ani. Ea era născută în localitatea Ostroveni, dar locuia de mai mulţi ani în Bucureşti, la Centrul Social Sf. Ioan, din sectorul 3 al Capitalei, a transmis  România TV.

Femeia nu a putut să-și explice gestul criminal

Conform reprezentanţilor Poliţiei Române, la audieri femeia s-a recunoscut în imaginile video, dar nu a explicat de ce a făcut aceste gesturi. Marţi seara, în jurul orei 20.00, ea a împins în faţa metrolului, la staţia Dristor 1, o tânără de 25 de ani. Victima a murit pe loc, iar atacatoarea a plecat de la faţa locului ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat. Câteva ore mai târziu, principala suspectă a fost prinsă în zona Unirii din centrul Capitalei. Ea a fost reţinută pentru 24 de ore şi va fi expertizată psihologic.

Femeia încercase un gest similar în staţia Costin Georgian, cu puţin timp înainte, când a împins o altă tânără, dar aceasta nu a păţit nimic.

De același autor

Related Articles