Sibiu Rally Challenge, la start

Sibiu-Rally-Challenge

La Sibiu începe astazi competiția automobilistică Sibiu Rally Challenge. Startul se va da astăzi, de la ora 18.00, în Piața Mare, unde a fost stabilit cartierul general pentru toate cele 3 zile ale competiției.

Va fi o paradă automobilistică prin centrul istoric al orașului , după care, cele aproape 40 de echipaje, vor avea de parcurs, în nocturnă, proba specială Păltiniș.

Așa că între orele 19.00 și 22.00, circulația va fi închisă pe drumul județean între Curmătura Ștezii și stațiunea Păltiniș.

Mâine piloții se vor întrece pe Transfăgărășan, pe versantul nordic, între Bâlea Casadă și Bâlea Lac, adică vor ajunge la peste 2000 metri altitudine.

Se anunță un adevărat spectacol, mai ales că multiplul nostru campion national, Titi Aur, va încerca să cucerească Transfăgărășanul urcând câțiva km buni, cu mașina înclinată, doar pe 2 roți.

Tronsonul între Bâlea Cascadă și Bâlea Lac, închis sâmbătă

Atenție, pentru cei care vor să urce sâmbătă pe Transfăgărășan.

Circulația se va închide între orele 11.00 și 17.00, pe tronsonul sibian al DN7C, între Bâlea Cascadă și Bâlea Lac.

Cei care vin, pe versantul sudic, dinspre Curtea de Argeș, vor putea ajunge până în parcarea de la Bâlea Lac, tunelul de trecere fiind deschis.

Duminică, spectacolul automobilistic, se mută pe macadam la Rally Show , circuitul de autocross din cartierul Ștrand din Sibiu, unde cei mai buni piloți se vor întrece într-o cursă similară cu celebra Cursă a Campionilor.

Sursa foto: oradesibiu.ro
Sursa: RRA

De același autor

Related Articles