”Școala Zero Waste” pentru un viitor mai bun!

237 școli din 37 de județe și din București au fost selectate să participe în a 6-a ediție a competiției “Școala Zero Waste”, organizată în virtutea unui viitor mai bun!

21.891 de elevi vor participa direct la acțiunile de educație ecologică organizate pe parcursul concursului în cadrul școlilor participante, iar cei mai silitori elevi vor participa în luna august la o tabără de educație ecologică organizată de EcoStuff Romania, “Zero Waste Summer Camp”. Județul cu cele mai multe școli înscrise este Vaslui, cu 18 de școli, urmat de Iași și Suceava cu câte 17 școli înscrise în competiție.

“Școala Zero Waste” este un concurs național de educație ecologică și colectare selectivă destinat tuturor școlilor din învățământul primar și gimnazial din România. Proiectul “Școala Zero Waste” a fost desemnat cel mai bun proiect al anului 2016 în cadrul Galei Energy Globe Award Romania și a câștigat locul 3 la categoria Tineret, din 178 de țări, în cadrul Energy Globe World Awards 2017 de la Teheran, Iran.

Perioada de desfășurare a competiției este 5 Martie – 11 Mai.

De același autor

Related Articles