S-a întors de la muncă din Italia și a sfârșit îngropat în grădina casei părintești

O dramă teribilă care are drept personaj principal un român care a lucrat în Italia și apoi a fost ucis  după ce s-a întors acasă, a fost prezentată ieri de TVR. Cazul este cu atât mai șocant cu cât principalii suspecți în uciderea bărbatului sunt mama și fratele acestuia.

Este vorba despre un bărbat de 44 de ani din comuna Moisei, județul Maramureș care după ce a lucrat mai mulți ani de zile în Italia s-a întors acasă dar l-a scurt timp nu l-a mai văzut nimeni. Mama sa le-a spus vecinilor că bărbatul ar fi plecat înapoi la muncă în străinătate așa că nimeni nu a bănuit nimic despre moartea sa.

Unde a fost găsit trupul bărbatului

Vineri 12 mai, polițiștii au descins în curtea casei părintești a bărbatului acolo unde au făcut o descoperire macabră: în șură, sub lespedea de lemn, au găsit trupul bărbatului. Mormântul era la doar o jumătate de metru adâncime, înconjurat de icoane și o cruce de fier.

Se pare că bătrâna, grav bolnavă, i-ar fi mărturisit unuia dintre băieți despre locul unde se află fratele lui. L-ar fi îngropat acolo, pentru că nu avea bani ca să-i ofere o înmormântare creștinească.

Nu este exclus ca bărbatul să fi fost ucis de o altă persoană, iar mama sa să fi fost  doar complice. Cert este că toată  lumea a crezut că și-a găsit din nou de muncă în străinătate, mai ales că are un frate care este în Germania. Al treilea este în țară. Anchetatorii  trebuie acum să afle ce anume s-a întâmplat și care a fost cauza morții.

De același autor

Related Articles