Crimă odioasă a unui român. S-a îmbătat și apoi și-a omorât în bătaie mama de 68 de ani

O crimă teribilă a avut loc  în municipiul Rădăuți acolo unde o femeie în vârstă de 68 de ani a fost omorâtă în bătaie de propriul său fiu. Crima a avut loc în nopatea de marți spre miercuri a relatat publicația Monitorul de Suceava.

Poliţia municipiului Rădăuţi a fost sesizată cu privire la oribila crimă miercuri, în jurul orei 16.00. Femeia de 68 de ani a fost găsită decedată în dormitorul locuinţei, cu leziuni vizibile produse prin agresiune. Mai mult, în cameră, pe pereţi şi mobilier, erau urme de sânge, care au indicat o agresiune violentă, o adevărată luptă dată în dormitor.

La faţa locului s-a deplasat o echipă complexă, formată din poliţişti de la Serviciul de Investigaţii Criminale şi de la Serviciul Criminalistic, sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

Din primele indicii obținute de procurori s-a descoperit  că Gabriel Petrovici (în fotografie alături de mama sa), în vârstă de 48 de ani, a consumat alcool în exces pe parcursul zilei de marţi, 5 decembrie, în mai multe baruri din localitate, iar la un moment dat a purtat o discuţie telefonică cu fosta sa soţie cu care s-a certat. Extrem de beat bărbatul s-a îndreptat apoi spre casă acolo unde a acuzat-o pe mama sa că ar fi motivul divorțului său, după care a început să o lovească cu violență pe aceasta.

 „Numitul Petrovici Gabriel, în stare avansată de ebrietate, aflându-se în locuinţa comună din municipiul Rădăuţi, pe fondul unui conflict spontan, a exercitat multiple acte de violenţă cu corpuri şi mijloace contondente dure, în zone vitale, asupra mamei sale, aceste acte conducând după puţin timp la decesul victimei”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. „Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale”, au mai transmis procurorii.

De același autor

Related Articles