S-a aflat cine este bărbatul din Brașov care și-a ucis întreaga familie și apoi s-a predat

Potrivit celor mai noi informații, criminalul din Brașov care a șocat marți România, după ce și-a ucis întreaga familie și apoi s-a predat poliției, se numește Florin Mircea Buliga. El este administratorul unei firme din Brașov și soția sa ținea contabilitatea respectivei firme. . Tripla crimă a avut loc într-un imobil de pe strada Stejarului din municipiul Braşov.

Surse apropiate anchetei au declarat pentru jurnaliştii „Adevărul“ că bărbatul ar fi fost recent de două ori la Mănăstirea Şinca Veche, o dată chiar cu o zi în urmă. Ucigaşul ar fi mărturisit că ultima dată când a fost la mănăstire ar fi avut o revelaţie religioasă, în urma căreia ar fi înţeles că trebuie să îşi ia viaţa.

Întors acasă, în noaptea dintre luni (26 martie) şi marţi (27 martie), Florin Mircea Buliga ar fi luat un cuţit de bucătărie, cu care ar fi încercat să se sinucidă, drept mărturie stând chiar o rană superficială din pieptul său.

Pentru că nu a reuşit să-şi ia viaţa, bărbatul, spun surse apropiate anchetei, a aşteptat să adoarmă soţia şi cei doi copii, după care i-a ucis în somn, cu mai multe lovituri de cuţit. Aceleaşi surse apropiate anchetei subliniază că nu au fost niciodată plângeri de violenţă domestică legate de ucigaş.

Mai mulți vecini au declarat astăzi, pentru diferite posturi de televiziune, că nu au auzit niciodată ca în familia bărbatului să fi existat probleme. La această oră, Florin Mircea Buliga este în continuare audiat de anchetatori.

Sotia bărbatului avea de 42 ani, fata 18 ani și băiatul 13 ani.

 

De același autor

Related Articles