Rabla pentru electrocasnice: Începe etapa pentru laptopuri şi tablete

Astăzi, la ora 10:00, începe a doua etapă a Programului Rabla pentru electrocasnice. Persoanele fizice înscrise pe site-ul AFM au la dispoziţie o săptămână să selecteze voucherele pentru laptopuri şi tablete.

Bugetul celei de-a doua etape este de 10 milioane lei, iar selecţia voucherelor se face în perioada 1 iulie 2022, ora 10:00 – 7 iulie 2022, ora 23:59, sau până la epuizarea bugetului. În a doua etapă, se acordă vouchere pentru achiziţionarea de echipamente electrice şi electronice de uz casnic, după cum urmează: 500 de lei pentru laptopuri şi 300 de lei pentru tablete.

Perioada de derulare a unei etape de selecţie a voucherelor este de 7 zile sau până la epuizarea bugetului alocat etapei respective. După publicarea listei persoanelor fizice aprobate pe site-ul AFM, solicitanţii se vor prezenta la unul dintre comercianţii validaţi, de unde vor achiziţiona echipamentul dorit. Peste o săptămână va avea loc şi ultima etapă, pentru aparate de aer condiţionat, uscătoare de rufe şi aspiratoare.

De același autor

Related Articles