Premierul în discuții cu reprezentanții CEZ în domeniul energetic

Prim-ministrul Sorin Grindeanu s-a întâlnit astăzi cu reprezentanții Grupului CEZ, care au dorit să-și prezinte prioritățile de investiții pentru perioada următoare.
Apreciem lucrurile pe care Grupul CEZ le-a făcut în România și vom continua să fim un partener serios pentru a menține și crește nivelul investițiilor pe piața energiei„, a declarat premierul Sorin Grindeanu, în deschiderea întâlnirii. Piața autohtonă de energie oferă nenumărate oportunități, iar Șeful Executivului a arătat că România se așteaptă ca noi investiții să fie deschise în Marea Neagră.

„Diversificarea surselor de energie, prin proiecte sustenabile și în acord cu politicile de protejare a mediului, sunt convergente obiectivului nostru de siguranță și independență energetică”, a afirmat premierul Grindeanu.

Martin Zmelik, manager de țară CEZ România, a amintit că grupul CEZ activează la noi de peste 10 ani și a apreciat că mediul economic, în această perioadă, a devenit mai stabil și mai predictibil, aspecte foarte importante pentru compania pe care o conduce.

De același autor

Related Articles