Polițist local lovit cu pumnul în plină figură, de un preot, la Lugoj

Scene mai puțin obișnuite au avut loc la Lugoj acolo unde un preot a făcut knockout  un polițist local, supărat că a primit o amendă pentru parcare în loc nepermis, a anunțat ieri Europa FM.

Preotul din comuna Saciuș, a venit în vizită la Lugoj dar a parcat mașina neregulamentar și a plecat să-și resolve treburile. Când s-a întors la mașină a găsit în bord un bilețel prin care era invitat la sediul poliției locale din Lugoj pentru a își primi amenda pentru parcare neregulamntară.

Odată ajuns la sediul Poliției Locale preotul a intrat în conflict cu polițistul care îi dăduse amenda și enervate la culme i-a aplicat omului legii un  pumn în plină figură, punându-l la pământ. Colegii polițistului au sărit în apărarea colegului lor și l-au imobilizat pe preotul bătăuș, care va suporta acum consecințele legale ale gestului său.

Agentul de la poliția locală din Lugoj a depus plingere împotriva slujitorului Domnului, iar acesta din urmă este cercetat acum pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj și loviri și alte violente.

2 COMENTARII

Comments are closed.

De același autor

Related Articles