PNL a decis: Iohannis – preşedinte. Orban – premier

Consiliul Naţional al PNL a adoptat, astăzi, o rezoluţie pentru transparenţă şi deschidere a partidului către societate cu scopul de a atrage noi membri. Liderii liberali au supus la vot validarea propunerii de candidat la funcţia de şef al statului, pentru alegerile din 2019, a lui Klaus Iohannis şi susţinerea pentru funcţia de prim-ministru a preşedintelui PNL, Ludovic Orban.

Prim-vicepreşedintele liberalilor, Raluca Turcan, a susţinut în prezenţa delegaţilor prezenţi la Consiliul Naţional că PNL este pregătit să preia guvernarea. În opinia sa, liberalii sunt singura formaţiune politică prin care destinul României poate fi schimbat. Raluca Turcan a adăugat că PNL are obligaţia să vorbească mai mult despre proiectele pe care le are în vedere la momentul preluării guvernării.

Delegaţii prezenţi astăzi la Consiliul Naţional al PNL au adoptat în unanimitate o rezoluţie care prevede, între altele, că toate organizaţiile locale sunt obligate să deţină pagini de internet cu informaţii actualizate şi să promoveze totodată dialogul prin social media. O altă rezoluţie adoptată se referă la strategia PNL de deschidere şi de transparenţă către societatea civilă.

Cele mai citite

Related Articles