Eugen Tomac PMPPreşedintele formaţiunii, Eugen Tomac, a afirmat că partidul se va consolida pe eşichierul politic românesc în zona de centru-dreapta, un partid al clasei de mijloc.

„Astăzi, la mai bine de şase luni de la depunerea actelor la Tribunal pentru înregistrarea juridică drept partid politic, Curtea de Apel Bucureşti a respins apelurile la Decizia de înregistrare a PMP. Pe cale de consecinţă, Decizia Tribunalului rămâne definitivă şi irevocabilă. Data de 29 ianuarie 2014 va rămâne în istorie ca dată de naştere a Partidului Mişcarea Populară! De astăzi, PMP este, oficial, partid politic şi trece la o nouă etapă, cea a consolidării şi dezvoltării sale ca partid de centru-dreapta pe eşichierul politic al României”, spune Tomac, potrivit unui comunicat de presă.

Partidul Mişcarea Populară îşi propune „o altă cultură politică ca alternativă la actuala lipsă de viziune din spaţiul politic”. Preşedintele Eugen Tomac mai spune că Partidul Mişcarea Populară îi aşteaptă alături „pe toţi românii de bună credinţă, vrednici şi cinstiţi, în lupta noastră ca partid al clasei de mijloc, în slujba binelui comun”.