Ordinea de zi a şedinţei săptămânale de Guvern

Guvernul are astăzi pe ordinea de zi a şedinţei săptămânale un proiect de hotărâre care stabileşte metodologia de calcul a veniturilor care nu se impozitează şi care sunt produse de anumite activităţi agricole, transmite RRA.

Un alt proiect de hotărâre se referă la emiterea autorizaţiei de mediu pentru sucursala Fabrica de Combustibil Nuclear Piteşti, care face parte din Societatea Naţională Nuclearelectrica S.A.

Miniştrii vor mai analiza şi un proiect de hotărâre care declasifică documente secrete elaborate înainte de 31 decembrie 1989 de persoane juridice de drept public sau privat şi care se află în Fondul Arhivistic al Ministerului Afacerilor Externe.

Un alt proiect de hotărâre care va fi dezbătut în şedinţa săptămânală hotărăşte ca vicepremierii, miniştrii şi miniştrii delegaţi care nu au locuinţe în Bucureşti să primească pe an maximum 55.000 de lei pentru cheltuieli de cazare.

De asemenea, secretarii de stat care nu au case în Bucureşti vor beneficia de un plafon maxim de 14.000 de lei, pe o periodă de trei luni, pentru cazarea în locuinţele administrate de stat.

foto gov.ro