Operațiunea Steagul UE va fi pusă în aplicare duminică

După ce, pe 12 februarie, protestatarii din Piața Victoriei au format un tricolor uriaș – moment care a impresionat o lume întreagă – acum manifestanții vor să creeze, tot din hârtii luminate, drapelul Uniunii Europene. Oamenii se mobilizează pe rețelele sociale, astfel încât duminică, la ora 21:00, Piața Victoriei să se transforme într-un uriaș steag european.
“Am avut o prima mare victorie! Zidul care părea de nepătruns s-a fisurat și Parlamentul a aprobat abrogarea ordonanței 13. Așadar, duminică asta vă invităm să sărbătorim. La a multa zi de protest haideți să ne strângem la un “party” în care să creăm steagul unuia dintre aliații noștri în această luptă: Uniunea Europeană (…)!!! Chitările, tobele și alte instrumente muzicale sunt binevenite! Să facem gălăgiiiiie!!! “, se arată pe pagina de Facebook a evenimentului, Operațiunea Steagul UE.

Organizatorii au oferit și câteva recomandări pentru cei care vor să participe la Operațiunea Steagul UE. “Tot ceea ce trebuie să faceți este să veniți cu sursa de culoare: ALBASTRĂ + o LANTERNĂ, tobe și alte instrumente muzicale!  (ziare.com)

Cele mai citite

Related Articles