O persoană a decedat după ce un camion a lovit o maşină de salubrizare

acc ALBAUn accident rutier a avut loc pe strada Transilvaniei nr. 142 din municipiul Aiud, la ieşirea către Cluj. Două camioane au intrat în coliziune, iar, în urma impactului, o persoană a decedat, potrivit alba24.ro.

Potrivit primelor informaţii în accident au fost implicate o maşină de salubrizare şi un camion înmatriculat în judeţul Bihor. În urma impactului, o persoană care se afla în spatele maşinii de salubrizare a decedat. La faţa locului oamenii legii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele accidentului. Au intervenit şi pompierii militari, cu o autospecială de descarcerare SMURD, în cooperare cu un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Aiud.

Potrivit IPJ, şoferul camionului, O.P.N., de 31 de ani, din Vadu Crişului, judeţul Bihor, în timp ce conducea o autospecială în direcţia Aiud-Turda, nu a păstraţ în timpul depăşirii autospecialei de salubrizare, o distanţă laterală suficientă faţă de autovehiculul condus de G.C.M,. de 54 de ani din Aiud, acroşându-l cu partea laterală. În urma accidentului, K.E. de 47 de ani din Aiud, pasager pe scara din stânga a autovehiculului  de salubrizare, a suferit leziuni grave. Victima a decedat.

Cele mai citite

Related Articles